Webpage.ba - politika privatnosi

Uslovi kupovine

Usluga kartičnog plaćanja

Naručivanje, plaćanje, isporuka

Webpage.ba - politika privatnosti

Uslovi kupovine

Ovim se uslovima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama (https://webpage.ba/karticno-placanje.php).

Prodavac je DJELATNOST SRODNA OBRTU „WEBPAGE.BA“, a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je elektronski prodavcu te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica, ili pouzećem.

NARUČIVANJE - Kupac naručuje artikal, usluge ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u konvertibilnim markama, cijene su konačne, tj. one koje kupac plača (PRODAVAC NIJE U SISTEMU PDV-a). Artikal, usluge ili proizvodi smatra naručenim u trenutku kada kupac potvrdi plaćanje.

PLAĆANJE - Naručeni artikli, proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od kreditnih kartica: MasterCard® i Maestro® ili Visa.

ISPORUKA - Kupcu se artiki, proizvodi ili usluge, isporučuju jedino kao opcija download (preuzimanje) proizvoda, ili linkom (poveznicom), a prodavac se obvezuje poslati obavijest isključivo u obliku elektronske pošte kupcu na kojoj će se nalaziti linkovi za download ili poveznice i upute. Nakon primitka elektronske pošte kupac može odmah pristupiti downloadu ili linkom koji će mu dozvoliti korištenju artikla, proizvoda ili usluge.

REKLAMACIJE - Prodavac se obvezuje isporučiti artikal, proizvod ili usluge koji su tehnički ispravni te odgovaraju opisu proizvoda navedenom na https://webpage.ba/karticno-placanje.php. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

U slučaju tehničke neispravnosti, kupac je dužan reklamirati proizvod u roku od 4 (četiri) radna dana.

U slučaju gore navedenog kupac nema pravo tražiti povrat novca, već isključivo zamjenski proizvod.

U slučaju da preuzimanje linkova, Ili download nije moguće obaviti zbog tehničkih problema uzrokovanih na serveru prodavca, prodavac se obvezuje poslati elektronsku poštu sa novom mogućnosti za download za što kupac ne snosi nikakve troškove. U slučaju da kupac niti tada ne bude u stanju obaviti download koji je uzrokovan zbog tehničkih problema na serveru prodavatelja, kupac je dužan o tome kontaktirati prodajnu službu prodavca koja će ponuditi adekvatno rješenje koje u sebi neće sadržavati nikakvu naknadu i daljnje troškove od strane kupca. Kupac nema pravo tražiti povrat novca u ovoj situaciji. U slučaju da kupac ne može preuzeti proizvod putem download-a, a tehnički problemi nisu vezani za prodavca, već su uzrokovani od strane kupca, operatera ili treće osobe prodavac ne snosi nikakvu odgovornost I nije dužan kupcu omogućiti download ili isporuku robe bez naknade.


KONTAKT - Webmaster info@webpage.ba

© Webpage.ba 2010-2024. Sva prava zadržana.
Webpage.ba logo

Webpage.ba - Izrada web stranica i web hosting

info@webpage.ba
podrska@webpage.ba
M: +387 62 016 016
A: Mustafe Hukića 7, 75000 Tuzla, FBiH
Uslovi korištenja
Politika privatnosti
EV SSL Certificate

Back To Top