Webpage.ba - Web shop web stranice

Web shop online trgovina

Vlastita online trgovina otvorena NON STOP ⇒ 24⁄7⁄365 ⇒ sve dane, uključujući sve praznike.

Prodaja bez demografskih i geografskih ograničenja, prodaja svima i svugdje ⇒ STALNO!

Zahtjev za web ponudu

Šta je uključeno u paket Web shop?

Popis usluga i proizvoda.

Domena
Gratis .com domena uz svaki Web shop paket.
Web stranice
Kodiramo Web shop tako da je sastavni dio Vaše osnovne web stranice. Dodatno, može se integrisani na postojeću web stranicu, a također može biti i samostalna web stranica, znači samo Web shop.
Web shop web standard i web dizajn
Idealna kombinaciju koju nudimo je profesionalan i moderan dizajn web stranice u čiju je osnovu ugrađen web shop od samog početka. U ovom slučaju, dizajn web stranice i web shopa je identičan i ostavlja profesionalan dojam posjetiteljima, a svako naredno modifikovanje prirodno slijedi postojeći dizajn. Naknadno modifikovanje i dodavanje Web shopa na postojeću stranicu se također radi, ali iziskuje dodatni rad i mijenjanje osnovne web stranice.
Web shop narudžbe i elektronsko plaćanje
U Web shopove integrišemo elektronsko plaćanje PayPal sistemom i sistemom kreditnih kartica. Prema željama kupaca Web shop može biti i bez elektronskog plaćanja. Tada se plaćanje vrši nezavisno od Web shopa (prim. vrši se po isporuci proizvoda kupcu).
Konfiguracija
Logičko slaganje artikala za prodaju, kolekcije artikala, brzi pregled artikala, različiti pregledi artikala, stanje zaliha, dostava...itd, su neke od opcija konfiguracije Web shop paketa koje nudimo.

Webpage.ba - Web shop ciljana skupina

Za koga su namijenjene Web shop web stranice?

Ko je ciljana skupina?

Profesionalci
Pojedinci profesionalci koji na savremeni način predstavljaju i prodaju svoj profesionalni portfolio na internetu.
Male, srednje i firme velikog formata
Fleksibilna konfiguracija Web shopova omogućava kreiranje raznovrsnih prodajnih kataloga koji se mogu kategorizirati logički. Ovo je idealno za firme svih formata, a veličina firme, raznovrsnost, količina i svrha artikala nisu prepreka.

Kako do moje online trgovine, Web shopa?

Spefični koraci do finalne izrade.

Korak 1
Kontaktirajte nas i zatražite besplatnu ponudu. Objasnite svoj zahtjev što detaljnije kako bi naša ponuda što bolje odražavala Vaše želje i potrebe.
Korak 2
Dobit će te ponudu izrađenu specifično za Vas. Ukoliko ste saglasni, dogovorit ćemo izradu web dizajna, odabir web aplikacije, a zatim će te nam poslati odgovarajući sadržaj (tekstovi, slike, video isječci...itd).
Korak 3
U toku izrade Web shopa, Vi će te imati uvid u pojedine aspekte, te i sami učestvovati u odabiru pojedinih rješenja za izradu dinamičkih dijelova i davati saglasnost za završne faze.
Korak 4
Nakon kompletne izrade Web shopa, postaviti ćemo trgovinu online, izvršiti sva potrebna testiranja, a zatim Vam objasniti osnovne korake daljeg održavanja.
Korak 5
Tek kada je posao 100% odrađen po Vašem zahtjevu, izvršit će te plaćanje za navedene usluge i proizvode.Webpage.ba logo

Webpage.ba - Izrada web stranica i web hosting

info@webpage.ba
podrska@webpage.ba
M: +387 62 016 016
A: Mustafe Hukića 7, 75000 Tuzla, FBiH
Uslovi korištenja
Politika privatnosti
EV SSL Certificate

Back To Top